Æresporte og Ballonportaler

At gå gennem en smukt dekoreret indgang højner forventningen om, at der på den anden side venter en fest, du ikke vil gå glip af.

Til livets store fejringer er det oplagt med en æresport eller en ballonportal. Vi tilbyder professionel opsætning af æresporte og ballondekorationer. Vi kan lave traditionelle løsninger i gran og blomster eller mere moderne med balloner, tyll og glimmer. Vi laver både udendørs æresporte, men også indendørs eks. rundt om døren/indgangen ind til festsalen. Det er muligt at lave mange forskellige faconer, klassisk firkant, cirkulær eller hjerte-formet.

 

I følge traditionen er det som oftest venner, familie eller naboer, som laver en udendørs æresport for brudeparret aftenen før bryllupsdagen. Men i en travl og hektisk hverdag, kan det være en fordel at få professionel hjælp til den del, så man ikke er så træt, når festen går i gang.

Ønsker I som værtspar selv en dekoration af denne slags så overlad trygt denne opgave til Event DeCor og nyd dagen sammen med jeres gæster.


Vil I høre mere? - tøv ikke med at ringe og få en uforpligtende og festlig snak. 

Bryllupsbue - Eventdecor.dk

Hvordan skal jeres fest se ud?

Inspiration: