Bryllup

Livets største, bedste og mest romantiske fest, festen over alle fester er selvfølgelig bryllup!

Denne store dag skal fejres med fest til den lyse morgen, pynt så smukt at det får englene til at synge og få dagen til at emme af kærlighed.


Kære Brudepar. Nu er tiden kommet for jer. I står over for jeres kommende Bryllup, med store planer og drømme for dagen - og en laaang "to do" liste - Har vi ret? 


Drømmer I om udendørs vielse i naturskønne omgivelser med fine stolerækker, en løber og en smuk blomsterespalier til at blive viet under? Eller skal vielsen foregå i kirken, hvor smukke helium balloner pryder enderne på bænkene?


Uanset hvilke drømme I har, så står vi klar til at hjælpe jer. Vi kan naturligvis hjælpe med alt lige fra bordpynt, borddækning, blomster, loftpynt, indgangsportaler, backdrops, photobooth, goodiebags, hangover kits, bordkort, indbydelser til ballonart og meget mere.


Vi kommer ud og pynter op til jeres store dag, så I selv slipper for en stressende dag og aften før brylluppet. Vi kan også være med på dagen og sikre at alt forløber planmæssigt. Så I blot skal nyde dagen med jeres gæster.


Hvor skal festen holdes, hvem skal fotografere, hvad skal I have at spise, hvem leverer kagen? - Bare rolig, vores mange års erfaring og store netværk samt samarbejdspartnere deler vi gerne med jer og kommer med vores anbefalinger. Vi kender også til en masse lækre venues samt den lokale teltudlejer, hvis det er vejen frem.


Brug for hjælp til enkelte dele eller hele festen? Det er helt op til jer, hvor meget I har brug for. Så grib telefonen og lad os tage en uforpligtende snak om jeres store dag. Vil elsker at fejre kærligheden og vores fineste opgave er at hjælpe jer med at skabe et drømmebrylluppet som I vil mindes resten af livet!

Bryllupspynt & smuk bordpynt - eventdecor.dk
Bryllupspynt & smuk bordpynt - eventdecor.dk
Bryllupspynt & smuk bordpynt - eventdecor.dk
Bryllupspynt & smuk bordpynt - eventdecor.dk

Hvordan skal jeres drømmebryllup se ud?

Inspiration: