Skal der skabes minder for livet?

Livet er herligt og det bliver endnu bedre når vi fejre det! Specielt de helt store mærkedage må gerne få lidt ekstra glimmer på, ikke?

Står den på romantisk drømme Bryllup med smuk dekoration, gennemført tema og fest til den lyse morgen?


Eller er der et ungt menneske i familien, som snart skal konfirmeres og have en fest med flot bordpynt, en ballonportal og en super sjov photobooth med rekvisitter?


Måske er det snart tid til at planlægge en stor fødselsdagsfest med rød løber, champagnetårn og vægge dekoreret med glimmer?


Uanset hvilken anledning der skal fejres, så står Event DeCor klar til at hjælpe med alt lige fra bryllupsfester, konfirmationer, fødselsdage, barnedåb, polterabend til receptioner, temafester osv.


Vi kan hjælpe med dele af festen og dekorationen eller levere en komplet festløsning. Vi tilbyder også konsulenthjælp i form af planlægning, koordinering, sparring, idéer og indkøbslister. Vi har naturligvis også et stort netværk samt dygtige samarbejdspartnere at trække på.

 

Du sætter rammen og så fylder vi den med dekoration, stil og tema efter dine idéer, så det afspejler dig / jer allerbedst. Feststyling og dekoartion er vores absolutte spidskompetence og vores største motivation er at få jeres festdrømme til at gå i opfyldelse.

 


På udkig efter et specielt tema, så klik videre her:

Smuk bordpynt til fødselsdag - Eventdecor.dk

Fandt du ikke helt, det du søgte?

Så giv os et ring og få en uforpligtende snak om mulighederne for den kommende begivenhed.

- vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan skal jeres fest se ud?

Inspiration: