Julefrokost

Lige pludselig er den søde juletid over os og så står den på firmajulefrokost!

Skal jeres julefrokost være lidt ud over det sædvanlige? JA for det er jo kun jul en gang om året, så hvorfor ikke lade Event DeCor sørge for at jeres julefest får lidt ekstra juleglimmer og stjernedrys?


Der skal selvfølgelig pyntes op til en julefrokost, for man kan jo ikke” jule” uden pynt (og snaps siger nogen).

Kunne I tænke jer klassisk juletema med nisser, juletræer, snelandskab, grandekorationer og levende lys?


En rigtigt Afterski-fest med østrigsk Beer stemning, skibriller og harmonika orkester, så kursen er sat mod de østrigske alper er også en mulighed.


Eller måske drømmer I om en hvid og magisk, "sne & frost" fest i bedste Winter wonderland stemning?


Uanset hvad så er vi eksperter i at skrue op for dekorationen og give gæsterne en Wauw oplevelse. Vi kommer gerne med en borddækning, som bliver husket trods de små skarpe og en indgangs dekoration, som vil få englene til at synge! -altså hvis det er det I ønsker?


For måske skal jeres julefrokost slet ikke have juletema? Hvis I hellere bare vil underkaste jer længslen efter sol og sommer, så tager vi bare en Hawaiibar, en masse faverige badedyr, drinks i kokosnødder og så holder vi et brag af et Beach party i stedet for! Det er helt op til jer og uanset hvilken julefrokost I ønsker, så skal vi nok dekorere lige efter jeres drømme, kun fantasien og budgetet sætter grænsen.


Vi kan selvfølgelig hjælpe med at finde det helt rigtige venue for jer samt booking at kunstnere, menu og catering, aktiviteter osv.


Vil I høre mere? -Så tøv ikke med at ringe og få en uforpligtende og festlig snak. 

Julefrokost bordpynt - Eventdecor.dk

Hvordan skal jeres julefrokost se ud?

Inspiration: