Fødselsdag 

Tæl ikke blot dine fødselsdage men sørg for, at dine fødselsdage tæller. Lad Event DeCor skabe en fantastisk og mindeværdig fest for dig og dine gæster, på DIN store dag!

Drømmer du om en klassisk smuk fest med yndigt dekorerede borde i en speciel farve? Skal der være ballon dekoration/bue? Hvad med en selfie station og en smuk blomster baggrund?


Fylder du rundt? Så skal den røde løber måske rulles ud og hvad hvis gæsterne fik serveret velkomstdrink fra et champagnetårn?


Eller måske drømmer du om en sjov temafest? Forestil dig hele lokalet dekoreret i Hawaii eller Beach Party stil og med en ægte bambus bar, masser af festlige badedyr og borde dekoreret med strandskaller og store palmeblade. Lækre drinks serveret i ægte kokosnødder og maden kunne serveres som streetfood.


Hos Event DeCor har vi en lang liste over sjove temafester i vores portefølje. Hvis du have lidt mere inspiration så klik her: TEMAFESTER


Uanset hvilken type fest du drømmer om, så skræddersyer og designer vi naturligvis lige efter dine ønsker. Vi er selvfølgelig også behjælpelige med at finde den helt rigtige lokation, skaffe telt, booke kunstnere eller hvad du måtte have i tankerne. Vi kender også nogle dygtige catere, hvis du er i tvivl om, eller har brug for hjælp til menuen.


Du er mere end velkommen til at sende os en mail eller give os et kald. Så  tager vi en uforpligtende snak om, hvad du ønsker dig, så du kan fejre din fødselsdag med et brag af en fest!


Husk: Det er de små detaljer, der skaber den store dag!

Fødselsdagsfest i telt - Eventdecor.dk

Hvordan skal din fødselsdagsfest se ud?

Inspiration: