Konference

& Kick-off

Dekoration og wauw-effekt styrker oplevelsen samt hukommelsen for dem som deltager i jeres arrangement  

Kick-off betyder, at banen skal kridtes op og medarbejderne skal motiveres til at nå i mål med virksomhedens strategi. Her skal der arbejdes med visioner, missioner og mål. Når et kick-off arrangement skal have succes, så handler det først og fremmest om motivation og inspiration – både hos den enkelte medarbejder, men også virksomheden som helhed. Men hvordan skabes denne motivation og inspiration og hvordan sikre man at ”præsentationen” bliver husket?


Først og fremmest er det en god idé at have fokus på det visuelle, da de fleste mennesker husker og lærer langt bedre ved hjælp at billeder og andre visuelle virkemidler - såsom dekoration og wauw oplevelser. Denne oplevelse, samt læring, kan styrkes yderligere, hvis der også inkorporeres

lyd og musik, aktiviteter og fokus på socialt samvær.


Hvis I er ved at planlægge et kick-off møde eller en konference så står Event DeCor klar til at hjælpe jer med at skabe unikke rammer og sætte den rette stemning for lige netop jeres arrangement. Vi kan hjælpe jer med at skræddersy og designe en dag, som stemmer 100% overens med jeres mission.


Skal vi rulle den røde løber ud, lave en indgangsportal med balloner, stå klar med velkomstdrinks eller måske en sund smoothie med alle de rette vitaminer og nærinsstoffer for hjerne og krop, pynte smukt op inde i konferencelokalet, få lavet bannere eller andet logo materiale for jer?


Skal der være aktiviteter, underholdning, teambuilding eller en foredragsholder? Så hjælper vi gerne med at finde den løsning, som går bedst i tråd med resten af dagen.


Vi kan faktisk hjælpe med at pakke hele dagen ind i det tema, som I drømmer om. Uanste om det drejer sig om bannere, hatte, bordkort, indbydelser, bordpynt eller andet. Her er det kun jeres fantasi og budget, der sætter grænsen.


Skal dagen have et ”grønt” fokus så få mere inspiration HER. Eller måske skal dagen afsluttes med en temafest, så kan I læse mere om dem HER.


Uanset hvilken kick-off eller konference dag I måtte drømme om, så står vi klar til at hjælpe: Så tøv ikke med at give os et uforpligtende kald. Så kan vi sammen brainstorme og snakke mulighederne igennem. Vi glæder os til at høre fra jer.

Konference - Eventdecor.dk

Hvordan skal jeres arrangement se ud?

Inspiration: