Guld, Sølv & Kobberbryllup

Alle bryllupsdage er vidunderlige, men der er selvfølgelig tre, der skiller sig ud, nemlig: Kobberbryllup 12,5 år, Sølvbryllup 25 år

og Guldbryllup 50 år.


På disse bryllupsdage skal jeres store kærlighed fejeres med en særlig, fantastisk fest!

Står I overfor en af disse store fester og har brug for hjælp til at skabe en fantastisk og mindeværdig fejring? Så er Event DeCor klar til at hjælpe jer.

 

Drømmer I om en dag, hvor der er pyntet smukt op i traditionel stil med farven for jeres bryllupsdag? Eller er I mere til en sjov og kulørt temafest, hvor temaet er det årti som I blev gift i?

 

Uanset hvad I drømmer om, så er vi eksperter i at gøre jeres drømme til virkelighed. Vi kan hjælpe med alt lige fra indbydelser, borddekoration og blomster, til total dekoration af lokaler. Vi kan dekorere alle steder, uanset om I holder festen i eget hjem, et telt, forsamlingshus eller på et hotel - og alt der imellem. Vi tilbyder også gerne at hjælpe med at finde den helt rigtige lokation for jer.

 

Event DeCor har mange års erfaring med afvikling af fester og vi kan ligeledes hjælpe jer med valg af menu, catering eller barløsninger. Hvad med musik og teknik? Skal der være en musiker, et band eller en romantisk playliste? Ønsker I lamper som lyser væggene smukt op, eller skal der være diskolys? Bare rolig den del hjælper vi også gerne med.

 

Vi hjælper jer fra start til slut i planlægningsprocessen. Uanset om I har brug for enkelte dekorations elementer eller ønsker en komplet fest pakke, så kan I trygt overlade opgaven i vore kompetente hænder.

 

Det er naturligvis uforpligtende at ringe og få en snak med os.

Guldbryllup i telt - Eventdecor.dk

Hvordan skal jeres fest se ud?

Inspiration: