Sommerfest

Sommerfester er bare lige lidt federe fordi...

Guess what - det er jo SOMMER!

Sommer og sol rimer på farverige cocktails, en lækker isbar, sjove udendørs aktiviteter og en masse dejlig grillmad.


Kan du se det for dig? Store baljer med is og kolde drikkevarer, måske i et rustikt loungemiljø med pallemøbler? Hvad med et klassisk "mormors kolonihavehus"-look, hvor de rødternede duge og farverige blomster sætter stemningen på bordene. Eller måske skal der kulørte lamper op og musikken underbygger oplevelsen af et Beach eller Hawaii tema? Hvis det lyder som noget af det rigtige, så se mere under vores TEMAFESTER


Skal festen holdes i telt eller under en pavillon, kan der med fordel pyntes smukt op med lyskæder og lanterner - det skaber rigtigt meget rum, varme og hygge. Når så mørket sænker sig kunne man rykke sammen om et bål og  hygge med skumfiduser og lejerbåls sange samt lune tæpper. Eller man kunne skrue lidt ekstra op for musikken og de fede lysdekorationer og danse med favnen fuld af neon knæklys til den lyse morgen.


Uanset hvad I drømmer om til jeres næste sommerfest, så skal vi nok finde den helt rigtige løsning til jer - så det bliver en helt uforglemmelig sommerfest.  


Vi står klar til at hjælpe med alt fra blomster og ballonner, lokation og loungemøbler til knæklys og koncertstemning. Tøv ikke med at give os et ring og få en uforpligtende og festlig snak. 

Dans & musik til sommerfest - Eventdecor.dk

Hvordan skal jeres sommerfest se ud?

Inspiration: