Business event

Er der noget der skal fejres, markedsføres, hyldes eller implementeres i jeres virksomhed? Så er I havnet det helt rigtige sted.

Hos Event DeCor er vi eksperter i at skabe helt unikke og autentiske rammer, der afspejler jeres virksomhed, helt ned i allermindste detalje.


Uanset om I skal holde personalefest, teambuilding, julefrokost, produktlancering, kick-off, messe eller noget helt andet, så står vi klar til at hjælpe jer med at få skabt en mindeværdig dag, hvor jeres identitet og vision får lov til at skinne igennem.


Vi kan hjælpe med dele af eventen og dekorationen eller levere en komplet løsning. Vi tilbyder også konsulenthjælp i form af ny inspiration og idéer, planlægning og koordinering før, under og efter eventen. Vi har naturligvis også et stort netværk samt dygtige samarbejdspartnere at trække på. Dette gør det muligt for os, at hjælpe jer med alt lige fra venue, menu, barløsning, fotograf, aktiviteter, kunstnere og meget mere.


Er I ved at planlægge et event i virksomheden og har brug for nye inputs og idéer eller praktisk hjælp i processen, så kontakt os for en uforpligtende snak om jeres muligheder og om hvordan vi kan tage hånd om opgaven alt imens I kan fokusere på jeres arbejde.


I vælger "overskriften" og vi kommer med de kreative idéer samt den dekoration, som matcher jeres visioner for dagen bedst.


På udkig efter et specielt tema, så klik videre herunder:

Dekoration til firmafest - Eventdecor.dk

Fandt I ikke helt det I søgte?

Så giv os et ring og få en uforpligtende snak om jeres muligheder.

-Vi glæder os til at hører fra jer.

Hvordan skal jeres fest se ud?

Inspiration: