Firmafest

Firmafesten er årets store begivenhed og noget som medarbejderne virkelig ser frem til. Det er her man lader arbejdet ligge for en stund og hygger sig med sine kollegaer.

Dette er en dag, hvor I som virksomhed kan samle alle jeres medarbejdere og evt. også samarbejdspartnere og derved styrke både interne og eksterne relationer samt netværk.

I får en enestående mulighed for at takke for gode resultater og indsatser og fejre hinanden i festligt lag.


Sådan en fest må gerne indeholde lidt ekstra glimmer samt være gennemført og velplanlagt!


Her kommer vi ind i billedet. Vores erfaring, store kreativitet og evige stræben efter at skabe de bedste, smukkeste og fedeste omgivelser for lige præcis jeres firmafest, gør os til et oplagt valg, når I skal finde nogen, der kan gøre jeres festdrømme til virkelighed.


Vores store passion er at dekorere og pynte smukt op samt sikre den røde tråd igennem hele arrangementet. Vi finder sammen med jer et "tema", som passer perfekt til lige netop jeres fest.


Ønsker I, at vi dekorerer i farver, som passer til jeres firmalogo og hænger logo bannere op i festlokalet, eller er vi ude i traditionel, fin dekoration med hvide duge, flotte blomster og måske en festlig ballonbue over indgangen?

Eller hvad med en rigtig temafest? Det kunne være beach party, tyrolerfest, Oscar uddeling, 80'er fest, høstfest eller noget helt andet.

Vi har mange idéer og erfaring med temafester og du kan finde mere inspiration lige HER


Skal festen holdes på jeres virksomhedsadresse, på et hotel, i et partytelt eller et helt andet sted? Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige venue, booking af lokaler eller sætter den lokale teltudlejer på sagen.


Hvad med underholdning? Måske en dygtig konferencier, en musiker eller standup komiker? Eller har I mere lyst til f.eks. en teambuilding aktivitet, hvor I, udover at have det sjovt sammen også knytte endnu stærkere bånd på tværs i organisationen? 


-Det var mange spørgsmål. Men bare rolig, vi hjælper jer gerne med at finde svarene. Uanset hvilken firmafest I drømmer om, så står vi klar til at hjælpe jer med alt lige fra idé til afvikling og alt derimellem.


Vil I høre mere? - Så tøv ikke med at ringe og få en uforpligtende og festlig snak.  

Firmafest med stil - Eventdecor.dk

Hvordan skal jeres firmafest se ud?

Inspiration: