Reception & Jubilæum

Jubilæum og reception er to af de store og festlige begivenheder, hvor man som oftest fejrer et rundt antal år for en person eller virksomheden.

En sådan begivenhed skal bestemt ikke gå ubemærket hen for ordet ”Jubilæum” kommer faktisk af ordet jubelfest. SÅ der er jo faktisk lagt i ovnen til festivitas af den helt fornemme slags, ikke sandt?


Skal der dekoreres smukt med fine blomster, rulles en rød løber ud, laves en festlig ballonbue, pyntes op med en masse flag og bannere, eller måske skal der være et champagnetårn?

Skal der være fest med 3-retters menu eller skal det være en stående reception med pindemadder og et køligt glas rosé eller noget helt tredje?


Uanset hvad drømmen end måtte være, så er I havnet det helt rigtige sted. Vi er nemlig eksperter i at skabe de perfekte rammer for en fantastisk og mindeværdig dag for jubilaren og alle gæster.


Dette gør sig naturligvis også gældende, hvis der er tale om en reception i forbindelse med en fødselar eller hvis det er virksomhedens fødselsdag, som skal fejres.


Det kan være ret så tidskrævende og måske endda besværligt at planlægge sådan en begivenhed selv midt i en travl hverdag. Der vil rigtig være mange praktiske ting og ofte også forskellige leerandører at holde styr på. Og endnu mere udfordrende kan det blive hvis der er én eller flere medarbejdere der skal overraskes, og alt derfor skal holdes hemmeligt for disse personer. Så hvorfor overhovedet udsætte sig selv for det, når opgaven trygt kan overlades til Event DeCor?


Vi tager professionelt hånd om jeres arrangement og bruger vores erfaringer inden for eventkoordination og festdesign, så I roligt kan læne jer tilbage imens vi planlægger, designer, dekorer og afvikler den store dag helt efter jeres ønsker.


Vil I høre mere? -Så tøv ikke med at ringe og få en uforpligtende og festlig snak. 

Bobler serveres - Eventdecor.dk

Hvordan skal arrangementet se ud?

Inspiration: