Grøn & 

bæredygtig event

Et grønt event behøver ikke at være mindre pyntet eller festligt end andre events.

Det kræver bare at der tænkes lidt ud af boxen og at nogle ting gøres på en lidt anden måde.

#Go GREEN


Skal I holde et arrangement i virksomheden? Måske en personaledag, kick-off møde, konference, temafest eller noget helt andet og drømmer I om at dagen skal være med et grønt og bæredygtigt fokus? Så er I havnet det helt rigtige sted. Event DeCor kan nemlig hjælpe jer med at pynte op med tanke både for miljøet og temaet for jeres event..


Vi ønsker at genbruge og upcycle vores dekorationselemeneter for at gøre mest mulig op med ”brug og smid ud kulturen”. Derfor passer vi godt på vores materialer, så de ting som kan bruges igen bliver brugt mange gange og derved mindskes belastningen på miljøet. 


Et grønt event behøver altså ikke at være mindre pyntet end andre, der skal bar tænkes lidt anderledes og det er jo kun en spændende del af arbejdet for os.


F.eks. kunne der være planter på bordene, som efter endt event kan plantes ud i naturen, i stedet for snitblomster. Hvad med stofservietter som kan vaskes og genbruges? Måske en bordløber af mos i stedet for plastik og endnu bedre, hvad med balloner fremstillet af 100 % ren bionedbrydelig og miljøvenlig latex og konfetti lavet af tørrede blomster?


Det kan sagtens lade sig gøre at pynte smukt op og stadigvæk have omtanke for miljø og bæredygtighed.


Skal dagen have selve naturen i fokus, så kunne man tilbringe dagen (eller nogle af timerne) udendørs, alternativt bringe naturen ind i det lokale, I skal være i.


Man kunne få en sjov og interessant naturvejleder til at tale om naturen, på en måde så den går hånd i hånd med jeres mission for dagen. Aktiviteten for dagen kunne være at bygge insekthoteller, hvor ”hotellet” og dens indhold afspejler jeres strategi, vision og mission for dagen eller virksomheden. Altså en dag med læring, leg, fysisk aktivitet og fokus på naturen.


Ja idéer har vi nok af og vi kommer gerne med flere. Vil I høre mere om grønne, bæredygtige og miljørigtige events så giv os et kald og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer, med at dekorere og sætte den helt rigtige stemning for den dag I drømmer om.


Vi glæder os til at høre fra jer.

#GoGreen - Grøn bordpynt - Eventdecor.dk

Hvordan skal jeres Grønne dag se ud?

Inspiration: