Barnedåb & Babyshower

Skal jeres lille, nye familiemedlem døbes og have sit smukke navn? Så lad dagen blive lige så fantastisk og smuk! Måske er baby slet ikke kommet til verden endnu og ventetiden skal forsødes og fejres med et babyshower.

Hos Event DeCor står vi altid klar til at hjælpe jer med dekorationen samt planlægningen.

Fælles for dåbsfest og babyshower er at det er to dejlige og hyggelige begivenheder, hvor tempoet oftest er lidt mere nede i gear i forhold til mange af livets andre store fester. Den dejlige og hyggelige atmosfære vil derfor også gå godt i spænd med en yndig og gennemført dekoration, som man kan nyde og fordybe sig lidt i.


Hos Event DeCor har vi både erfaringer med oppyntning og dekoration i fine klassiske temaer i lyserød og lyseblå, men mere special designede temaer kan også imødekommes hvis dette ønskes. Uanset hvad I drømmer om, så sætter vi en ære i at gøre det til virkelighed.

 

Vi kan hjælpe med alt lige fra tema og farver, borddækning og dekoration, ballonkunst, indbydelser, blomster, bordkort og fotograf til menu, lokation og underholdning og meget mere. Så I kan føle jer i trygge hænder hos os - vi har erfaringen og kender de gode samarbejdspartnere.

 

Hvis I ønsker at høre mere, så tag fat I os så vi sammen kan afdækker jeres behov og finde frem til, hvor meget i selv ønsker at lave og hvor meget vi skal hjælpe jer med.

Dekorationshjælp og pynt til baredåb - Eventdecor.dk

Hvordan skal barnedåben eller babyshoweret se ud?

Inspiration: